Να στείλετε μήνυμα

Βοηθήστε τους όλους πελάτες να χτίσουν το ισχυρό και σώμα υγείας.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd Πιστοποιήσεις
το προϊόν έφθασε & ικανοποιώ.

—— Kevin από τις ΗΠΑ

Πολύ καλή ποιότητα

—— Sotiris από τη Κύπρο

Ο Jason είναι πολύ χρήσιμος και καταλαβαίνοντας εμείς είχε μια αργή έναρξη αλλά φθάσε εκεί στην άριστη εργασία τελών και ευχαριστώ πολύ.

—— James από το UK

Γρήγορη και γρήγορη ναυτιλία και μεγάλη επικοινωνία.!! Εξεταστικό το προϊόν αλλά μέχρι στιγμής όλο φαίνεται νόμιμο και θα χρησιμοποιήσει πάλι.

—— Joao από την Αυστραλία

Από την αρχή έως το τέλος ο προμηθευτής με τήρησε ενήμερο κάθε βήμα του τρόπου, της μεγάλης υπηρεσίας, του μεγάλου προϊόντος και της εξαιρετικά επαγγελματικής υπηρεσίας. Θα χρησιμοποιώ σίγουρα αυτήν την επιχείρηση πάλι για τις μελλοντικές αγορές.

—— John από τις ΗΠΑ

Υπηρεσία προμηθευτών: Πολύ ικανοποιημένος Έγκαιρη αποστολή: Πολύ ικανοποιημένος Καλή ποιότητα

—— Jason William από τη Γερμανία

Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd

1 2 3 4
Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd
Επιχείρηση εργοστάσιο Εργαστήρια Πιστοποιητικά
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Jeujon
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-50,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Shaanxi Jeujon Biotech Ltd βρίσκεται στην πόλη Xi'an, επαρχία Shannxi, Κίνα. Τώρα είναι ο κύριος ερευνητής και ένας από το μεγαλύτερο κατασκευαστή και σε Pharmaceutials και στην περιοχή χημικών ουσιών υψηλής τεχνολογίας. Το Jeujon είναι εξειδικευμένο στην έρευνα, την παραγωγή, τη διαδικασία και τις πωλήσεις. Έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα λόγω της ισχυρής ερευνητικής δύναμης, του σύγχρονου συστήματος διαχείρισης και της υψηλής ποιότητας εμπορικής ομάδας. Υπάρχουν 20 εμπειρογνώμονες στη ερευνητική ομάδα μας. Επιμένουμε στην καινοτομία και τα προϊόντα υψηλές - ποιοτικά προϊόντα. Και διοργανώνουμε το τυποποιημένο εργαστήριο της κκπ και ολοκληρώνουμε τον ανοξείδωτο εξοπλισμό εξαγωγής.

 

Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων εξασφαλίζεται από το σαφές σύστημα κλιματισμού 300, 000 επιπέδου μέσα στις διαδικασίες καθαρισμού, ξήρανσης και συσκευασίας. Έχουμε 2 τμήματα πωλήσεων άνω των 30 ανθρώπων και πωλούμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Έχουμε επίσης την ισχυρή επαγγελματική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, το ταλαντούχο προσωπικό και το εντελώς εξοπλισμένο εργαστήριο για τον ποιοτικό έλεγχο. Η διάφορη συσκευή ανίχνευσης είναι εξοπλισμένη σε Jeujon, όπως το HPLC, ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ, Spectrophotometer, AAS, Polarimeter, αυτόματα titrators, επωαστήρες BOD, επωαστήρες ΒΑΚΑΛΆΩΝ, συσκευές σημείου τήξης και ούτω καθεξής.

 

Τα προϊόντα μας πωλούνται κυρίως στην επιχείρηση φαρμακείων και την επιχείρηση υγειονομικής περίθαλψης και στην Κίνα και στο εξωτερικό, όπως την Ευρώπη, στις ΗΠΑ, Ρωσία, Καναδάς, Αυστραλία, ενωμένο αραβικό εμιράτο, Ταϊλάνδη και ούτω καθεξής. Για τις ανάγκες του πελάτη, η υπηρεσία cOem παρέχεται επίσης. Εάν έχετε ένα καλό σχέδιο στην παραγωγή νέων προϊόντων αλλά την έλλειψη εργαστηριακής συσκευής και ανθρώπινου δυναμικού, είμαστε ευτυχείς στο sovle αυτό το πρόβλημα για σας. Η επιχείρηση της επιχείρησής μας είναι βασισμένη σε τίμιο, αξιόπιστος, συνεχώς για να πάει πέρα και να επιτύχετε αμοιβαίο κερδίστε. Ειλικρινά ελπίστε να ενισχύσετε τις ανταλλαγές και τη συνεργασία με τους φίλους και από το σπίτι και στο εξωτερικό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jason

Τηλ.:: +86 17792557883

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς